Get your gameface on

Get social with your gaming and experience Kappa Bar

Restaurang, bar, gaming & esport

Välkomna till en upplevelse med mat och dryck kombinerat med alla sorters gaming. Kappa serverar vällagad mat och unika drinkar - allt i en hyllning till gamingscenen. Menyn erbjuder alla åldrar något trevligt att äta även om vi är mest kända för högt värderade burgare som ofta infinner sig på diverse topplistor. Till våra bord erbjuder vi även gaming i alla dess former för den som önskar. Dator, konsol, arkadmaskiner och brädspel är några av exemplen som ofta finns i våra lokaler. Vi får ofta frågan om hur man bäst testar Kappa Bar? Boka ett bord, välj bord med önskad konsol för spel under middagen och ta det därifrån. Om förloraren tar notan eller inte låter vi er själva avgöra men vi kan garantera er en trevlig kväll med många skratt!

The Kappa story

Från subkultur till en social mötesplats förpackad i mat, dryck och bra service. Vill du läsa mer om hur Kappa Bar skapades och hur vi blev världsledande inom det vi gör?

The Kappa story

Öppna ett Kappa Bar

Kappa Bar står inför en spännande expansion och letar hela tiden efter fler nyöppningar såväl nationellt som internationellt. Är du intresserad av att öppna nästa Kappa Bar?

Mer info

Kontakta oss

KAPPA BAR AB

Kungsportsavenyn 18 411 36 Göteborg