KAPPA BAR
LINKÖPING

Välkomna till mat, dryck och gaming!

KOMMANDE EVENT

Det är dags för ett legen… wait for it… dary Quiz på Kappa Bar! Har du koll på alla legendariska ögonblick? Ta chansen och visa upp era kunskaper på denna legendariska kväll!

QUIZ: HOW I MET YOUR MOTHER

2024-07-25
kl.19:00
Dags att testa dina musikkunskaper! Idag kör vi KappaQuiz med musik som tema och vi garanterar en kväll full av sköna vibbar!

QUIZ: MUSIK

2024-07-27
kl.18:00

RESTAURANG & BAR

Kappa älskar mat. Mat är kul.
Därför erbjuder vi en Lekfull, otraditionell Streetfood kombinerat med respekt för råvaror och hållbarhet. Vi strävar efter att hålla en hög standard med en unik selektering av varje råvara. Vi använder oss av 100% svenskt nötkött på våra smash burgare, riktigt bra bröd och noga utvalda råvaror för att kunna ge er en riktigt bra matupplevelse! På Kappa kan du äta en klassisk måltid likt burgare, pizza eller club sandwich men du kan också ta steget mot smårätter genom att beställa från vår add-on-meny och dela med ditt sällskap.

Är du törstig erbjuder vi ett gediget sortiment gällande öl, vin och alkoholfritt. Här serveras självklart alla klassiska drinkar och vill du testa något riktigt spännande rekommenderar vi vår egna drinklista där vi i varje glas blandar in influenser och hyllningar till gamingvärlden.

GAMING & ESPORT

“We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing”

Utan gaming och esport hade Kappa Bar aldrig existerat och därför ser vi ovan citat som ett ledord.

På Kappa erbjuds alla former av spel och gaming. Konsoler fullmatade med spel, datorer där du kan installera valfritt spel, brädspel för en enklare kväll med mängder av skratt. Vi ÄR gaming!

På Kappa har vi utrustat många av våra matbord med konsoler för att ni skall få en oförglömlig upplevelse med många skratt. Ni väljer vilken konsol ni önskar ha när ni bokar bord.

Vill ni följa dagens matcher eller boka bord och följa en speciell turnering? Vi visar alltid det våra gäster vill se och följer självklart de stora spelen i de viktiga turneringarna. Ibland får vi önskemål om att visa mindre aktörer eller matcher där exempelvis ens vänner deltar – Allt är lösbart på Kappa!

Spelbara konsoler:

SPELLISTA
100kr/h
Rocket League
EA FC 24
Tricky Towers
Speedrunners
Overcooked
Brawlhalla
Worms Battlegrounds
100kr/h
Mario Kart
Super Smash Bros Ultimate
Mario Party

KAPPA APP

Dags att levla upp och visa vem som bestämmer?

Använd Kappa´s egna order och lojalitetsapp för att levla upp, samla poäng och bli belönad. Du kan sedan använda dina kappa-coins i vår shop.

Vill du ladda ner den redan nu? 

KONTAKTA OSS

KAPPA BAR LINKÖPING

Trädgårdstorget 4, Linköping
013-3292480
Tisdag-Torsdag: 17:00-24:00
Fredag-Lördag: 16:00-02:00